banjr
/

Videobedrijf

 

Over

Jaap Ruurd Feitsma 

Ik (1984, Heerenveen) film voor Subaru, BMW, Red Bull en exclusieve hotelketens over de hele wereld: in Turkije, China, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten, Afrika om maar een paar bestemmingen te noemen. In eigen land filmde ik de eerste interactieve 360-graden video van rapper Ronnie Flex. In de publieksruimte van het gemeentehuis van Smallingerland hangen meer dan levensgrote foto’s die ik maakte in Namibië. Ik heb als Internationaal filmer en fotograaf zo’n beetje de halve wereld gezien. Sinds kort richt ik de lens ook op de mooie dingen dichter bij huis. 
Mijn opleiding volgde ik aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en aan de universiteit van Eskisehir in Turkije. Met Banjr maak ik samen met filmvrienden/collega's sfeervideo's.    

Meer belangstelling voor uw product 

Nederland heeft ontzettend veel leuke en interessante toeristische arrangementen. Die zijn het waard om professioneel in beeld gebracht te worden. Dat levert sfeervideo’s op waarmee nieuwe recreanten en nieuwe toeristen kunnen worden aangetrokken. Mijn eigen provincie Friesland barst zowat van de ondernemers die leuke dingen bedenken om extra gasten te trekken en gasten langer vast te houden. Met mijn sfeervideo’s wil ik deze positieve initiatieven zichtbaar maken en ondernemers helpen meer recreanten te trekken. 
Wie de beelden ziet, moet eigenlijk op het idee komen om zelf ook eens zo’n wandeling te maken of aan een leuk arrangement mee te doen