banjr
/

Videobedrijf

 

 

Banjr videomakers
Banjr videomakers 
maakt video voor opdrachtgevers in de recreatief-toeristische sector die streven naar: 
* meer beleving
* meer gasten 
* meer omzet  

Nieuws

Nieuwe video's

Banjr voor U
Nederland heeft veel leuke en interessante toeristische arrangementen. Met onze sfeervideo's willen wij deze positieve initiatieven zichtbaar maken. En u, ondernemers en organisaties, helpen meer recreanten te trekken en langer vast te houden. Wie de beelden ziet moet eigenlijk op het idee komen zelf ook zo'n wandeling te maken of arrangement te boeken. 

Banjr slow èn dynamisch
Banjr videomakers houdt van positieve initiatieven. En maakt deze zichtbaar. Met sfeer- en promotievideo's van bijvoorbeeld interessante, historische, culturele of gewoon leuke wandel-, fiets- en andere routes en activiteiten. Soms dynamisch, soms slow. Banjr houdt van de dynamiek van de natuur, van wisselende jaargetijden, van leuke dingen doen, van mensen. Van afstand nemen van de dagelijkse hectiek.

Banjr tegenwicht  
Banjr videomakers is
de uitlaatklep van internationaal filmmaker en fotograaf Jaap Ruurd Feitsma en film-vrienden. Banjr is een bewuste keuze voor het filmen van positieve toeristische en recreatieve initiatieven. Als tegenwicht voor het grotendeels gehaaste - ook leuke - bestaan als maker van internationale producties voor vaak grote opdrachtgevers.

Youtube  |  Facebook   |  06-81463211   | info@banjr.nl  Facebook

 Banjr video's  

PORTFOLIO

Banjr is nieuw, opgericht in januari 2016


We maakten inmiddels banjr-producties voor

Hotel Restaurant Lunia 
Historische wandeling met 
verhalenverteller Karst Berkenbosch

It Fryske Gea
Natuurwandeling Ketliker Skar o.l.v. natuurgids Van der Lei   VIDEOKANAAL


Check onze video's  


OVER

Jaap Ruurd Feitsma


Jaap Ruurd Feitsma

Ik (1984, Heerenveen) film voor Subaru, BMW, Red Bull en exclusieve hotelketens over de hele wereld: in Turkije, China, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten, Afrika om maar een paar bestemmingen te noemen. In eigen land filmde ik de eerste interactieve 360-graden video van rapper Ronnie Flex. In de publieksruimte van het gemeentehuis van Smallingerland hangen meer dan levensgrote foto’s die ik maakte in Namibië. Ik heb als Internationaal filmer en fotograaf zo’n beetje de halve wereld gezien. Sinds kort richt ik de lens ook op de mooie dingen dichter bij huis.
Mijn opleiding volgde ik aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en aan de universiteit van Eskisehir in Turkije. 

Meer belangstelling voor uw product 

Nederland heeft ontzettend veel leuke en interessante toeristische arrangementen. Die zijn het waard om professioneel in beeld gebracht te worden. Dat levert sfeervideo’s op waarmee nieuwe recreanten en nieuwe toeristen kunnen worden aangetrokken. Mijn eigen provincie Friesland barst zowat van de ondernemers die leuke dingen bedenken om extra gasten te trekken en gasten langer vast te houden. Met mijn sfeervideo’s wil ik deze positieve initiatieven zichtbaar maken en ondernemers helpen meer recreanten te trekken. 
Wie de beelden ziet, moet eigenlijk op het idee komen om zelf ook eens zo’n wandeling te maken of aan een leuk arrangement mee te doen